Bandırma'da "2. El Emeği Alışveriş Günleri"nin Açılışı Yapıldı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "2. El Emeği Alışveriş Günleri" açılışı gerçekleştirildi. 

Bandırma Belediyesi  desteğiyle  Cumhuriyet Meydanında evde üreten kadınlara  yönelik El Emeği Alışveriş Günleri düzenlendi.

Bu yıl 2.si gerçekleştirilen ve 8-20 Mart arasında açık olacak  Kadın El Emeği Alışveriş Günleri  açılışı Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun'un katılımıyla törenle   gerçekleştirildi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte kadınların el emeği göz nuruyla ürettiği  ürünlerin  satılarak aynı zamanda da ev ekonomisine katkı sağlaması amaçlanıyor.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun,  düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sergiye katılarak aile ekonomisine katılan kadınlara teşekkür etti.

Tosun, "Şu anda burada 120 emekçi kadınımız var. Hepsi el birliğiyle ürettiklerini, burada 12 gün boyunca sergileyip, satış yapıp, aile ekonomilerine katma değer sağlayacaklar. Katkıda bulunacaklar. Bizde yerel yönetim olarak bu tarz imkanların daha çok sunulması ile ilgili sürekli onların yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

8- 03- 2023- :Ahmet Pesen