Batı Lesvos(Midilli)Belediye Başkanı Taxiarchis Verros'tan Edremit'e Dostluk Ziyareti

Taxiarchis Verros'a Yakın İlgi.

Edremit Belediye Başkanı  Selman Hasan Aslan'ın özel konuğu olarak 3. Edremit Kitap Fuarı etkinliklerine katılan  (Midilli)Batı Lesbos Belediye Başkanı Taxiarchis Verros, Fuar açılışında yaptığı konuşmada "Karşı kıyılarda birbirlerine bakarak yaşayan bölge insanlarının bir çok ortak özelliği ve kültürünün bulunduğu, dostluk, kardeşlik, turizm ve ticaretin pekiştirilmesi konusunda her türlü iş birliğine açık ve hazır olduklarını" belirtti. Taxiarchis Verros'a Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Aslan tarafından plaket verildi. 
Midilli adası belediyesinin iki hizmet bölgesine ayrılmasından sonra seçilen ilk belediye başkanı ünvanınıda taşıyan  Başkan Taxiarchis Verros Edremit ziyaretinde  (Midilli)Batı Lesvos Belediye Başkan Yardımcıları  Afroditi Vati Margiola,Giorgios Koulaginis eşlik etti. 

Ülkeler arası suni gerginliklere rağmen başta Ayvalık olmak üzere Edremit ve Körfez ilçeleriyle adeta sınırsız komşu olarak ilişkilerin sorunsuz ve karşılıklı iyiniyetler çerçevesinde  giderek daha da geliştiği  gözlenirken Batı Lesbos Belediye Başkanı Taxiarchis Verros ekibiyle birlikte geldiği Edremit'te çeşitli ziyaretlerde bulundu ve  iyi niyet duygularını paylaşarak Midilli'ye döndü. 

BANDIRMA GERÇEK - 18-08-2019 EDİT MEHMET LEVENTOĞLU